Vilken trevlig dag!

Egentligen tycker jag att de allra flesta dagar är trevliga, skillnaden dem emellan är bara att en del är extra trevliga och en sådan dag var det idag. 

Dagen började med att jag vaknade med en extra känsla av välbehag och det tog några sekunder, innan jag kom på anledningen. Vi skulle åka till Elin, Leo, Ninni och Neo och dessutom -  lite skäms jag över att jag är så materialistisk - en annan orsak var min nya telefon, en IPhone X (den tänkte  jag leka med på kvällen).

Vi kom fram till Liljeholmstorget strax efter klockan 14. Elin hämtade oss på gatan och guidade oss till gästparkeringen i huset, där den lilla familjen bor. Ove parkerade och sedan tog vi hissen och klev ur utanför lägenhetsdörren. Vilken fin lägenhet, för att inte tala om den 20 kvadratmeter stora balkongen, som nätats in för katternas skull! Där tycker kattungarna om att jaga varandra, berättade Elin. Utsikten var också strålande, särskilt när solen gick ner över vattnet och lämnade ett rödaktigt sken på himlen (men det struntar förstås katterna i).

Vi drack kaffe och pratade katt i flera timmar. Både Elin och Leo är lättsamma och trevliga och att vi egentligen inte träffats mer än några timmar tidigare, kändes det som om vi känt varandra länge. Kattungarna är helt underbara! Jag tror att de är så lyckliga att de till och med spinner, när de sover. Åtminstone började de spinna när vi närmade oss dem, där de låg på sin klättermöbel en liten bit bort från bordet, där vi satt. Hoppas kunna visa några nya bilder snart.

Att ha förmånen att få träffa ”sina” kattungar i deras nya hem och se dem så här nöjda är inte allom givet. Vi har haft förmånen att hälsa på flera av kattungeköpare och vi är sååå tacksamma över det. 

7 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)