Vill ut

Snart måste kattungarna börja äta kattungemat och gå på lådan. De vill så gärna ut ur hagen och gå på egna äventyr i lägenheten. De är väldigt snabba nu och när de springer åt varsitt håll är det svårt att hinna passa dem. Stina verkar också tycka att de är alltför livliga ibland. Hon skäller på dem och trycker ner dem på golvet, håller i dem och sparkar dem i magen. Så uppfostrar hon dem. De lyder inte ens då utan sparkar sin mamma och försöker komma loss. 

Imorgon ska jag köpa torsk och se, om det går bättre. Det skulle kännas så bra även för mig, om de fick större ytor att röra sig på. När de kommer igång att äta fast föda, kommer de säkert också att börja gå på lådan oc då får de springa fritt. De behöver verkligen fysiskt aktivitet. De springer, hoppar och småslåss med varandra varje vaken sekund. Just nu är det väldig aktivitet i hagen, trots att de nyligen varit ute med Ove och mig. De borde vara trötta nu.

De har nu också upptäckt leksaker, både råttor, bollar och inte minst den roliga leksaken med fjädrar på en spiralfjädrar. Imorgon ska jag fotografera dem, när de leker. Nu är det lite för mörkt. Det kommer att bli så bra, när Sandie också får vara med i leken. Hon sitter ofta utanför hagen och tittar längtansfullt på kattungarna, när de leker med varandra.

Nicke och Anna-Karin har varit och tittat på en Perser idag. Anna-Karin är väldigt förtjust i den rasen. Hon har haft Perserkatter tidigare. Vi får se, hur det blir. Kanske väntar de på att ta vår Titzy på foder. 

8 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)