Visitkort

Klockan 03:32 tittade jag på klockan sista gången, innan jag somnade imorse. Jag älskar att vara uppe och fixa på nätterna, som jag också skrivit tidigare. Eftersom Ove var båtvakt 21:00-02:00, kunde jag rumstera om, som jag ville. Jag började med att plocka ur diskmaskinen vid midnatt och fortsatte därefter att handdiska alla bestick, som hade lite fläckar, och torkade dem också manuellt. Sedan behövde ett av kylskåpen rengöras, blommorna vattnas osv. När jag slutligen precis borstat tänderna, kom Ove hem. Katterna hade vaknat vid 21-tiden och var fortfarande pigga, när vi släckte lampan strax efter klockan 03. 

Vid 08:30 var det dags att stiga upp - det gällde bara Ove och mig. Katterna var jättetrötta och tog bara några tuggor av maten, innan de återvände till sängen. Sedan sov de nästan hela dagen.  Britt-Marie kom klockan 13 efter en "sightseeing" med buss från Alvik. Nästa år är det 40 år sedan vi utexaminerades från Röda Korsets sjuksköterskeskola. De första 20 åren träffades vi tämligen regelbundet men sedan blev det uppehåll - varför vet ingen av oss - för att sedan återuppta kontakten för fem år sedan. Det kändes aldrig, som om vi varit ifrån varandra överhuvudtaget. Idag åt vi lunch på balkongen och redogjorde för våra förehavanden under sommaren.

Även idag har jag glatt mig åt att Sissel ska ställas ut och efter middagen fortsatte jag att skapa ett visitkort med mitt namn, stamnamn och några andra uppgifter om vår uppfödning. Det var roligt. Jag testade lite olika texter, typsnitt och färger. Slutligen bestämde jag mig för ett kort med ljusblå text på vit botten och en bild på Smulan i ett träd. Jag kände mig nöjd, när jag skickade iväg min beställning; 500 visitkort av bästa kvalité, 2 t-shirts, visitkorthållare och avsändaretiketter. Nu tycker jag att jag börjar likna de riktiga utställarna :-).

11 aug 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)