World Animal Protection

Du har säkert sett dem - de plågade ”turistsjuren”, kanske inte i verkligen men säkerligen på TV. Vi får inte blunda för problemet, inte heller tänka att ”någon borde göra något åt detta” eller ”pengarna går ju inte till djuren”. En sak är säker - om vi inte skänker något, får djuren garanterat inte något alls. Om en liten del av summan går till administration, tillfaller ändå en hel del djuren.

3:50 kr/ dag har de flesta av oss råd att undvara, vi märker det knappt. För djuren däremot gör pengarna stor skillnad. Läs mer www.worldanimalprotection.se

Det är omöjligt att stödja alla behjärtansvärda djur- och människoorganisarioner. Själv brukar jag variera mig när det gäller ekonomiskt stöd till forskning kring olika sjukdomar. Jag skulle vilja kunna ge bidrag till så mycket men måste av förklarliga skäl välja. Jag betalar från gång till gång och summorna varierar. 

När det gäller djur görs alltför lite, tycker jag. Många olika organisationer arbetar volontärt men jag efterlyser galor även för utsatta djur. Under många år har jag varit fadder till hemlösa katter, är medlem i WWF och har även givit stöd till andra djurskyddsorganisationer. Nu är det dags för mig att börja ge bidrag till de tusentals djur över hela världen, som lever under plågsamma förhållanden. Djuren har rätt till ett bra liv. De ska inte behöva leva i fångenskap för att roa människor.  Människan däremot är till för att hjälpa de djur som har det svårt eller som är utrotningshotade. 

Jag hoppas att du, som läser detta, också vill bli månadsgivare. Djuren behöver oss!

 
10 mar 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)