World Animal Protection

En hemsida som jag vill uppmärksamma alla på är World Animal Protection (WSPA) - en av världens största internationella djurskyddsorganisationer. 

WSPA hjälper djur över hela världen, från direkta insatser till politiskt arbete med lagstiftning på högsta nivå. Visionen är en värld, där djurvälfärd är viktig och djurplågeri helt har upphört. WSPA har valt ut fyra områden, där föreningen kan hjälpa flest behövande djur så effektivt som möjligt. De fyra områdena är: 

WSPA firar 55-årsjubileum i år. Grattis!!!
Katastrofteam har lyckats ta sig fram till jordbävningar, jordskred, vulkanutbrott, cykloner, skeppsvrak och konflikthärdar.

Runt en miljard människor beräknas vara beroende av djur. 

Tanja, min fina fodervärd i Uppsala, kontaktade mig och meddelade att Natalie, hennes dotter, blivit allergisk mot katt. Det är också verifierat. Såååå synd! Särskilt tråkigt är det för Zinja, Natalie, Tanja själv, Ove och mig.

Nu ska jag försöka finna en lösning på problemet. Jag säljer gärna Zinja till avel och då till en registrerad uppfödare. Priset är 6 500 kr. Om hon säljs till enbart sällskap kostar hon 5 000 kr. Innan hon flyttar till sin nya ägare kommer hon vara kastrerad. Kostnaden för kastrationen tillkommer (5 000+ den summa kastrationen kostar). zinja kommer att få bo kvar här tills operationssåret har läkt.

 

1 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)