Ytterligare en dag jag missat

Dagarna går så fort, kanske inte på sjukhuset men tills kattungarna ska flytta. Jag har ju redan missat två veckor tidigare och nu ytterligare ett par dagar. Trodde jag skulle åka hem på eftermiddagen idag men så blev det inte. Istället blev det cortison och "antiklitablett" pga att utslagen blommade upp igen. Ove har lämnat flera rapporter om katternas förehavanden. De har aldrig varit ensamma så länge tidigare; drygt sex timmar idag. De blev överförtjusta, när Ove kom hem. Sandie och kattungarna delade på flera påsar nyinköpt blötmat och alla kattbarnen "hjälpte till", när Ove tömde kattlådorna. 

Senare på kvällen var det race i lägenheten och balansgång bakom TV:n, alla fem på en rad. Allihop testade sedan, hur det kändes att gå på den nya bordsskivan, som vi köpte igår på Blocket. Vi är trötta på att putsa glasbordet flera gånger om dagen och nu köpte vi ett marmorbord. Underredet till det gamla bordet älskar jag och på det ska marmorskivan placeras. Kanske finns det någon, som vill köpa glasskivan med benen, som egentligen hör till marmorskivan. Bordet ska annonseras ut på Blocket till en billig penning. Så snart vi satt det nya bordet på plats utforskade både Stina och Stisse det mycket nogsamt. Så snart något nytt kommer in i lägenheter kontrollerar de det ingående.

Lotta, som ska ta hand om Sissel, skickade bilder på allt hon köpt till sina kattflickor. Det var inte lite. Eva sms:ade och berättade att hon ska göra sina inköp idag och Marco har redan tidigare visat bilder på allt han inhandlat. Jag gissar att även Annelie och familjen Johansson har det de anser sig behöva till den nya familjemedlemmen. Känslan av att vänta på och hämta hem en liten kattunge är obeskrivlig lycka. Jag hoppas få känna den igen någon gång nästa år. När Stina är kastrerad vill jag köpa ytterligare en avelshona och då gärna en "flicka från Flöghult".

8 jun 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)