Zinja flyttar imorgon

Jag fick en videosnutt på Zinja där hon, intet ont anande, leker på golvet hemma hos Tanja. Imorgon bor hon inte längre kvar i det hem hon trivts och är trygg i. Som väl är är Zinja en stabil katt och jag känner mig säker på att hon kommer att komma tillrätta även hos Sofia men naturligtvis blir det en stor omställning för henne. Hos Sofia finns många fler katter, eftersom hon - förutom de vuxna katterna - har ett gäng kattungar som bara är några veckor gamla, 4 - 5, tror jag (två kullar, som är födda inom ett dygn). Sofia ska hämta Zinja i Uppsala imorgon. På vägen ska hon komma hit och vi ska formellt sköta övertagandet.

Zinja besiktigades igår - helt utan anmärkning. Hon är en jättevacker katt och jag hade verkligen velat behålla henne men nu är det Stina som ska få den uppmärksamhet hon behöver. När hon nu slipper bli åthutad av Sandie och vågar röra sig som hon vill, ska hon bara behöva dela livet med stora, trygga, snälla mysgubben Stisse. Hon ska få fortsätta blomstra. Nu hoppas jag att Sofia hittar en vacker, trevlig och passande hane som pappa till Zinjas kommande bebisar. Hon är nyligen fyllda 7 månader och bör ju scannas innan hon paras. Det passar bra att veterinär Sara lovat att ha en scanningeftermiddag i mars igen. Rekommendationen är att katten ska vara ett år vid första ultraljudsundersökningen och Zinja blir 1 år 25:e mars.

Oj, så många omställningar på bara ett dygn för Saga, Nickes älskling! Det återkommer jag till imorgon. 

2 nov 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)