Zinja och Zingo

Zinja bor nu i Uppsala. Innan hon kom till sitt ”för-alltid-hem” (i tisdags) hade hon åkt bil i c:a en timme. Inte ett pip under hela bilturen. Hon satt i sin transportbur hela vägen utan att klaga.

På kvällen (i tisdags) fick jag en ”rapport” från Tanja, Zinjas fodervärd. Så här skrev hon:

”Hej! Jag måste bara säga att Zinja är den lugnaste katt jag någonsin åkt bil med! Hon låg lugnt i buren hela vägen. Och mötet med Alita (Zinjas 3 veckor äldre ”Ragdollsyster”) var helt odramatiskt. Nu leker dom redan!” Zinja bor nu i Uppsala. Idag fick jag ett foto på henne, när hon var ute i gräset. Hon såg ut att trivas och verkade inte alls besvärad av sin sele.

Laban bor på Liljeholmen men ska under sommaren flytta till Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Så här skrev hans nya matte, Carolina, igår: ”Hej, och tack för den finaste katten! Jag kan rapportera att allt har gått bra här, Laban är nyfiken och trygg och spinner nästan hela tiden. Han har både ätit ordentligt och gått på toaletten”.
Imorse berättade Carolina att natten varit lugn och att hon tycker att allt gått över förväntan.

Den här kullen har krävt mycket arbete från Oves och min sida. Självklart gör vi allt för våra katter men jag måste bekänna att jag inte varit så här trött sedan 1979, då min yngsta son föddes. Han höll mig också vaken största delen av dygnet. Det är med stor glädje jag nu kan konstatera att arbetet inte varit förgäves. Vi nådde till slut vårt mål; Ove och jag fick glädjas några veckor och de nya ägarna får framåt njuta av pigga, trygga, roliga, nyfikna och oerhört sociala kattungar, som spinner så snart man tar i dem. 

Så här var det tänkt men programmet strejkar. Gör ett nytt försök imorgon.

Bild 1: Zinja och Alita, bild 2: Zinja på ”grönbete” - kommer alltså.

Bild 3 och 4: Laban och Edison (kanske kommer han att döpas om till Simba. Själv tycker jag att han ser ut som en Laban men jag bestämmer inte namnet längre). Bild 4: - samma sak. Kommer.

 

 
20 jun 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)