Zooaffärer

Hur bestämmer man sig för, vilken djuraffär man ska välja? Vad avgör om det ska bli Arken zoo, Zoo.se, Bromma zoo, zooplus SEA eller någon annan butik? Jag tror att det är många faktorer som spelar in, inte minst priset. Att få varorna till dörren, är säkerligen inte heller oviktigt - trots fem trappor utan hiss och tung kattsand levereras beställningen som utlovat (med ett leende på läpparna) - till dörren. Utbudet kan vara viktigast för vissa och bemötandet för andra. För Oves och min del - och säkerligen för många andra också - har det varit en kombination av flera olika faktorer men närheten och det professionella bemötandet har varit de främsta anledningarna till att vi köper det mesta i djuraffären i Bromma Blocks köpcentrum.

Ikväll kommer jag att veta mycket mer om SEA i Kungens Kurva. Om en dryg timme ska jag åka dit och representera Stockholms katthem på det årliga eventet - SEA-dagen. Pratade med Daniel igår. Vi har flera olika uppdrag tillsammans och gillar att jobba ihop. Han har varit ute i Nacka och lastat bilen full med de saker vi behöver för att ”sälja katthemmet”. Vårt mål är att knyta fler faddrar, medlemmar och bidragsgivare till katthemmet. Vi hoppas också kunna sälja en del halsband, böcker, nyckelringar, disktrasor och dylikt. Man erbjuder ponnyridning och rabatterade priser på olika foder idag och besökarna får också möjlighet att träffa den veterinär, som är knuten till SEA. Här gäller det för mig att förena nytta med nöje fullt ut och jag kommer att använda möjligheten att prata med veterinären och ställa några frågor om preventivmedel för katt, något jag ska skriva om i nästa nummer av Trasdockan. Visserligen har vi till vår hjälp Ragdollklubbens veterinär, som alltid är vänlig och hjälper oss men jag vet att hon är mycket upptagen för närvarande pga att hon kommer att byta arbetsplats - tillbaka till Evidensia, som hon lämnade i mars. Det kommer att bli en spännande dag och nu måste jag göra mig iordning för avfärd.

30 sep 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)